Εκλογές 2019: Πιθανή παράταση σε εκλογικά τμήματα | Epirus World

Εκλογές 2019: Πιθανή παράταση σε εκλογικά τμήματα

Αρκετά μεγάλη φαίνεται πως είναι η συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία με ουρές να σχηματίζονται έξω από τα εκλογικά τμήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open, είναι πιθανή παράταση σε ορισμένα εκλογικά τμήματα στα οποία παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις.
Το γεγονός ότι για πρώτη φορά στήθηκαν κάλπες για ευρωεκλογές, περιφερειακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές έχει ως αποτέλεσμα η διαδικασία να κινείται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς και οι ουρές που σχηματίζονται ήδη στα εκλογικά κέντρα να είναι μεγάλες.
Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για τις εκλογές σε όλη τη χώρα, από τις 7 το πρωί, ενώ οι κάλπες για τις ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές αναμένεται να κλείσουν στις 7 μ.μ.
Στις 7 το βράδυ θα δοθεί στη δημοσιότητα το exit poll το οποίο θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τον Ant1, τον Alpha, τον ΣΚΑΪ, το Star και το Open, ενώ η κρατική τηλεόραση θα βγάλει δικό της.
Μετά τις 21.00 θα υπάρχει η πρώτη επίσημη εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου