Η 10η Ιουνίου καταληκτική ημερομηνία υποβολής εμπρόθεσμων δηλώσεων για το Κτηματολόγιο | Epirus World

Η 10η Ιουνίου καταληκτική ημερομηνία υποβολής εμπρόθεσμων δηλώσεων για το Κτηματολόγιο

Την προσοχή των πολιτών οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν προσέλθει στα αρμόδια γραφεία για να προβούν στη διαδικασία της κτηματογράφησης εφιστά η ανάδοχος εταιρία για τις περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Λευκάδας. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής εμπρόθεσμης δήλωσης ιδιοκτησίας έχει οριστεί η 10η Ιουνίου και κατά συνέπεια οι δηλώσεις εγγραπτέων δικαιωμάτων που θα υποβάλλονται μετά την 10η Ιουνίου κινδυνεύουν να επιβαρυνθούν με το πρόστιμο που προβλέπει ο ίδιος ως άνω Νόμος, όπως εξειδικεύεται στη σχετική υπουργική απόφαση. Με στόχο την αποφυγή οικονομικών επιβαρύνσεων - προστίμων, καλούνται οι πολίτες - δικαιούχοι εγγραπτέων δικαιωμάτων του Ν. 2308/1995 να προσέλθουν έγκαιρα στα αρμόδια Γραφεία Κτηματογράφησης και να υποβάλλουν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις τους, άνευ προστίμου. 

Επισημαίνεται ότι δήλωση που υποβάλλεται με ελλιπή στοιχεία, δύναται να πρωτοκολληθεί και παραληφθεί από τον Ανάδοχο και να θεωρηθεί εμπρόθεσμη με την δυνατότητα συμπλήρωσης των στοιχείων που λείπουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου