Κοινή προσπάθεια για αεροδρόμιο και τουρισμό | Epirus World

Κοινή προσπάθεια για αεροδρόμιο και τουρισμό

Αποτέλεσμα των συντονισμένων και στοχευμένων προσπαθειών που έγιναν από την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, τον αερολιμένα, την αεροπορική εταιρία και την ίδια, χαρακτηρίζει η Ένωση Ξενοδόχων την επαναδραστηριοποίηση της Tus και την έναρξη των πτήσεων από την Λάρνακα.

Η Κύπρος και το Ισραήλ, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, αποτελούν σημαντικές τουριστικές περιοχές, αλλά και πύλες εισόδου και εξόδου, από και προς τη Μέση Ανατολή.

«Η ανάπτυξη του τουρισμού μας αφορά όλους, αφού συνδέεται αναπόσπαστα με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η Ήπειρος οφείλει να αναπτύξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να διεκδικήσει αυτό που της αντιστοιχεί και της αξίζει. Σε αυτήν τη συλλογική προσπάθεια και με μοναδικό γνώμονα το καλό και την ανάπτυξη του τόπου, είμαστε όλοι αρωγοί», καταλήγει στην ανακοίνωση.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου