Ανάσταση στην Ήπειρο! | Epirus World

Ανάσταση στην Ήπειρο!

Κορυφαίος προορισμός για μία ακόμη φορά αναδεικνύεται η Ήπειρος. Η περιοχή έχει την θέση της στον τουριστικό χάρτη της χώρας και σε κάθε μεγάλη έξοδο προσελκύει πλήθος επισκεπτών. Μαζί με τους τουρίστες που επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα επέστρεψαν και πολλοί απόδημοι, δίνοντας ζωή στα χωριά. Σπίτια άνοιξαν, αυλές γέμισαν φωνές και καφενεία γεμάτα με παρέες. Παραδοσιακά εδέσματα και όλα τα αρώματα της Πασχαλιάς. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος για την έξοδο και θα παραμείνει καλός τόσο για το ψήσιμο του οβελία όσο και για την επιστροφή.

Οι τελευταίες ημέρες του Απριλίου βρίσκουν την ύπαιθρο ζωντανή.. Κάνει την δική της ανάσταση. Μια διαφορετική ανάσταση την οποία είχαν όλοι ανάγκη.

Οι μόνιμοι κάτοικοι που γίνονται όλο και λιγότεροι αλλά και κείνοι που έφτασαν από τα μεγάλα αστικά κέντρα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα στην δύσκολη καθημερινότητά τους.

Ανάσταση λοιπόν… Λαμπρή.. Πάσχα των Ελλήνων!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου