Παρασκευή (Βιβή) Τσιρώνη-Σταύρου : Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πρέβεζας με τους Ορίζοντες Ηπείρου και τον Σπύρο Ριζόπουλο | Epirus World

Παρασκευή (Βιβή) Τσιρώνη-Σταύρου : Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πρέβεζας με τους Ορίζοντες Ηπείρου και τον Σπύρο Ριζόπουλο

Κατάγεται από τις Παπαδάτες του Δήμου Ζηρού και κατοικεί στην Πρέβεζα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Σταύρου επαγγελματία και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας με τον οποίον έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και την Κατερίνα.

Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, σπούδασε «Όψεις προσφυγικού φαινομένο» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , η Παρασκευή (Βιβή) Τσιρώνη έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα «Εκπαίδευση εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει επιμορφωθεί στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων και στην Εκπαίδευση και Διοίκηση στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.
Έχει εργαστεί ως Κοινωνιολόγος στο τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και σήμερα εργάζεται ως Διοικητική Υπάλληλος στο Δήμο Λευκάδας.

Στις Περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου του 2019, θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας με τον συνδυασμό «Ορίζοντες Ηπείρου» και επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο : 6949445059
email : par.tsironi@gmail.com
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου