«Φορτσάρουν» οι υποψήφιοι… | Epirus World

«Φορτσάρουν» οι υποψήφιοι…

«Φορτσάρουν» τις μέρες αυτές οι υποψήφιοι για τους δήμους και την Περιφέρεια Ηπείρου καθώς πριν τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, όπου η δραστηριότητα θα ανασταλεί λόγω των ημερών, προσπαθούν να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια, να καταρτίσουν προγράμματα περιοδειών και να… εγκαινιάσουν τα εκλογικά τους κέντρα. Το τελευταίο μάλιστα θα έχει την τιμητική του τις ημέρες αυτές καθώς θα επιδιωχθεί να συνοδευτεί με… αέρα νίκης! Στρατηγικές δοκιμασμένες άλλωστε στο παρελθόν που μάλλον σήμερα δεν αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα κλείνουν ψηφοδέλτια και προγράμματα.

Ειδικά τα πρώτα αποτελούν τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για τους υποψηφίους δημάρχους, λόγω της πληθώρας που απαιτείται στις τοπικές κοινότητες. Συν τοις άλλοις ο Κλεισθένης δίνει το περιθώριο των ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων στα χωριά, που φαίνεται ότι θα έχουν την τιμητική τους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας και σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό έχουμε:

Την παρουσίαση του προγράμματος του Αλέκου Καχριμάνη σε ανοιχτή εκδήλωση που θα γίνει στο Du Lac την Παρασκευή στις οκτώ το βράδυ. Για πρώτη φορά στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο θα ανοίξει το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου καθώς εκεί θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.
Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Τατιάνας Καλογιάννη, την Τρίτη 16 Απριλίου, στις οκτώμισι το βράδυ. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Ζυγομάλλη.
Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θωμά Μπέγκα την επομένη –Τετάρτη 17 Απριλίου- στις οκτώ το βράδυ. Το εκλογικό βρίσκεται στην Πυρσινέλλα 1 και τα εγκαίνια θα συνοδευτούν με ομιλία του δημάρχου.
Παρουσίαση μιας δεύτερης παρτίδας υποψηφίων από τον Λάζαρο Νάτση το απόγευμα της Τρίτης.
Όλες οι παρατάξεις συνεχίζουν τις επισκέψεις και τις περιοδείες τους.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου