Άμεσα λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής | Epirus World

Άμεσα λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πάργας στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι μετά από διαταγή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, ο Αστυνομικός Σταθμός Πάργας θα λειτουργεί μόνο από τις 7.30 μέχρι τις 15.00 και τις υπόλοιπες ώρες θα παραμένει κλειστός, ενώ η περιφέρεια ευθύνης του θα αστυνομεύεται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαναρίου.

Αντιπροσωπεία του Δήμου αποτελούμενη από το Δήμαρχο κ. Αντώνη Νάστα, τους Αντιδημάρχους Πάργας κ. Γεράσιμο Πασχοδήμα και κ. Πέτρο Κόκκορη και τους κ. Θοδωρή Στέλιο αντιπρόεδρο ξενοδοχοϋπαλλήλων Πάργας και κ. Δημήτρη Τσοβίλη πρόεδρο Συλλόγου Εστίασης Πάργας, επισκέφθηκαν τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας Ταξίαρχο κ. Πάρη Νίκου και εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την επιχειρούμενη περαιτέρω υποβάθμιση της αστυνομικής παρουσίας στην Πάργα, που αν εφαρμοστεί θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών και του τουρισμού της περιοχής.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νίκου διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία του Δήμου ότι ο Αστυνομικός Σταθμός Πάργας, όχι μόνο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά αλλά θα ενισχυθεί με πρόσθετο προσωπικό προκειμένου να επιτηρεί την εφαρμογή του νόμου στην ευρύτερη τουριστική περιοχή της παραλιακής ζώνης Πρέβεζας- Θεσπρωτίας.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου