Σημαντικό παιχνίδι, το Σάββατο, για τον Άκτιο Απόλλωνα | Epirus World

Σημαντικό παιχνίδι, το Σάββατο, για τον Άκτιο Απόλλωνα

Ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε από την ΑΕ Καναλακίου την 1η αγωνιστική των playoff, βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης της Β’ φάσης του πρωταθλήματος με 5 βαθμούς (Βαθμολογία Playoff).Το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. , η ομάδα θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον ΑΓΟ Θεσπρωτικού για την 2η αγωνιστική των playoff της Β’ ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ.Οι παίκτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας των playoff και με τη βοήθεια των φίλων της ομάδας να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση διεκδικώντας το 1ο «ροζ φύλλο» στα playoff . 

Η ομάδα του Θεσπρωτικού προέρχεται από νίκη στην πρεμιέρα της Β’ φάσης με 79-70 επί του Πήγασου Αγρινίου. Επίσης ο Άκτιος Απόλλων υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης», στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνεται συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου