Δωρεές στο Κοινωνικό Φαρμακείο και Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας | Epirus World

Δωρεές στο Κοινωνικό Φαρμακείο και Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Δωρεά  από την  Διεθνή Ανθρωπιστική Οργάνωση της Ελβετίας Griechenlandhilfe Schweiz στο Κοινωνικό Φαρμακείο  του Δήμου Ηγουμενίτσας σε φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση της Ελβετίας Griechenlandhilfe Schweiz   και τον εκπρόσωπο της K. Τουζλίδη Χρήστο για την γενναιόδωρη προσφορά τους σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό.
Η PHI είναι μια Μη Κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1995 στην Γαλλία και από το 2005 έγινε Διεθνής Ανθρωπιστικού χαρακτήρα και οργανώνει και βοηθάει με φαρμακευτικό υλικό τους αναξιοπαθούντες της Γαλλίας αλλά και όλου του κόσμου.


C:\Users\user\Desktop\GEORGIA\page.jpg
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του ( παλιά μαθητική εστία).
Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.
Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7,
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665024245
Φαξ: 2665028888




Δωρεά από την εταιρία τυροκομικών προϊόντων ΣΟΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την εταιρία τυροκομικών προϊόντων ΣΟΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε   για την προσφορά 140 τεμαχίων μυζήθρας στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Δωρεά από το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ  για την  προσφορά 150 τεμαχίων κοτόπουλων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του (παλιά μαθητική εστία).
Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη.
Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7,
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Email: kp@igoumenitsa.gr   
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου