Άμεση επισκευή της Δημοτικής οδού στην θέση Κρέμασμα αποφάσισε ο Δήμος Πάργας | Epirus World

Άμεση επισκευή της Δημοτικής οδού στην θέση Κρέμασμα αποφάσισε ο Δήμος Πάργας

Την άμεση και κατεπείγουσα εκτέλεση της επισκευής της Δημοτικής οδού στην περιοχή "Κρέμασμα" Πάργας αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας. 

Ο συγκεκριμένος δρόμος συνδέει την πόλη της Πάργας με την παραλία "Χρυσογιάλι-Βάλτος" και αποτελεί σημείο μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος και καθημερινά τον χρησιμοποιούν χιλιάδες επισκεπτών της πόλης. Λόγω υποχώρησης των εδαφών που στηρίζουν τον δρόμο πολλά χρόνια πριν, σ’ ένα τμήμα του δρόμου μήκους περίπου 130 μέτρα, είχε αρχίσει να υποχωρεί το οδόστρωμα και να δημιουργούνται κατά μήκος ρωγμές. 

Για την αντιμετώπιση του φαινομένου ο Δήμος ως προσωρινή λύση, επέλεγε να κλείνει τις ρωγμές με τσιμεντοκονία για να μη εισέρχονται από αυτές τα όμβρια ύδατα και επιδεινώνουν το πρόβλημα. Παράλληλα εκπόνησε μελέτη προκειμένου να δοθεί οριστική λύση. Σύμφωνα με αυτή την μελέτη, η δαπάνη για το έργο που απαιτείται είναι περί τις 700.000 Ευρώ. 

Σήμερα το πρόβλημα αυτό έχει επιδεινωθεί. Κινδυνεύει ο δρόμος να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή και μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο αποφασίστηκε η άμεση επισκευή του. Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο της Πάργας αλλά και αξιοθέατο για τους επισκέπτες αφού από τη βρύση "Κρέμασμα" που υπάρχει στο σημείο εφοδιάζονταν παλιά με νερό οι δεξαμενές του κάστρου και τα σπίτια.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου