Την Πρέβεζα επισκέφθηκε ο Νίκος Παπανδρέου | Epirus World

Την Πρέβεζα επισκέφθηκε ο Νίκος Παπανδρέου

Επίσκεψη στην Πρέβεζα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου, στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποιεί σε Γιάννενα και Λευκάδα για την παρουσίαση του βιβλίου του. 

Ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στις εθνικές εκλογές τονίζοντας πως βάζουμε διψήφιο πήχη και στις Εθνικές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές, προφανώς στις Ευρωεκλογές μάλλον θα είναι πιο ψηλά από τις Εθνικές, να είμαστε ρεαλιστές. Σημείωσε ότι πραγματοποιεί επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα μαθαίνει τα μεγάλα προβλήματα προκειμένου να μπορεί να τα προωθήσει στην Ευρώπη . 

Ο ίδιος τόνισε πως ο κόσμος αρχίζει και βλέπει που ήταν και πού πρέπει να πάει, να έρθει στο παλιό καλό ΠΑΣΟΚ που είναι και σήμερα το Κίνημα Αλλαγής και υπογράμμισε πως "Φεύγοντας κάποιος από το ΠΑΣΟΚ και πηγαίνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ. Είμαστε πιστοί και πιστεύουμε σε αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια, δεν αλλάζουμε".
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται
Ο κ. Παπανδρέου συζήτησε για θέματα που αφορούν την Πρέβεζα με τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Κώστα Κωνή και Χρήστο Πεπόνη, με μέλη της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ αλλά και με φίλους του Κόμματος.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου