Αναβλήθηκαν οι δίκες των 13 στην Πρέβεζα | Epirus World

Αναβλήθηκαν οι δίκες των 13 στην Πρέβεζα

Για τον Οκτώβριο του 2019 αναβλήθηκαν οι δίκες των 13 , μελών ταξικών σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, αλλά και άλλων σωματείων της Πρέβεζας, τους οποίους η αστική δικαιοσύνη παρέπεμψε σε δίκη για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, εφαρμόζοντας κατά γράμμα το νόμο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο οποίος καθιστά «ιδιώνυμο» αδίκημα την αντίσταση στους πλειστηριασμούς.

Την αλληλεγγύη τους προς τους διωκόμενους συναδέλφους εξέφρασαν μέλη εργατικών σωματείων και άλλων κοινωνικών φορέων, μαθητές και σπουδαστές καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για το κύμα καταστολής.

Σε ανακοίνωση της η Γραμματεία Πρέβεζας του  ΠΑΜΕ τονίζει πως «η Κυβέρνηση αυξάνει την τρομοκρατία και την καταστολή απέναντι σε όποιον αντιστέκεται και προσπαθεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση» και απευθύνει πλατύ κάλεσμα προς τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής, υπογραμμίζοντας ότι , μόνο η οργανωμένη εργατική – λαϊκή πάλη, μέσα από τα ταξικά σωματεία , σε σύγκρουση με το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του μπορεί να σπάσει το φόβο και την τρομοκρατία και να φέρει την ανάκτηση απωλειών και να ανοίξει το δρόμο για την κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου