Με το βλέμμα στην παραμονή. Η δύσκολη συνέχεια για τον ΠΑΣ… | Epirus World

Με το βλέμμα στην παραμονή. Η δύσκολη συνέχεια για τον ΠΑΣ…

Οι νίκες της Λαμίας και του Λεβαδειακού επί του Ατρόμητου και του Άρη αντίστοιχα δημιούργησαν νέα δεδομένα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίες εκεί όπου γίνεται και θα γίνει η μάχη της παραμονής μέχρι την τελευταία αγωνιστική όπως, φαίνεται.

Η ομάδα της Βοιωτίας απέδειξε -παρότι βρίσκεται σε δεινή θέση – ότι εξακολουθεί να είναι “εφτάψυχη” αφού μετά την απομάκρυνση του προπονητή κατάφερε να νικήσει τον Άρη και να ανέβει στους 12 βαθμούς μόλις τρεις κάτω από τους 15 που έχει ο ΟΦΗ.

Από την άλλη, η νίκη της Λαμίας επί του Ατρόμητου, έφερε την ομάδα του Μάκη Χάβου στην ίδια θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά με πλεονέκτημα στην ισοβαθμία και ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην έδρα της Λαμίας.

Μάλιστα, η Λαμία  τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν τα παίζει εντός, με τον Απόλλωνα για την 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε και με το Παναιτωλικό για την 19η αγωνιστική.

Ο ΠΑΣ κατάφερε έστω και δύσκολα να επιβληθεί του Απόλλωνα πετυχαίνοντας μία αγχωτική νίκη.

Οι Γιαννιώτες παίζουν εκτός και τα δύο επόμενα ματς με ΠΑΟΚ και Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 15η και την 19η αγωνιστική αντιστοίχως. Ενώ αμέσως μετά ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια πολύ δύσκολα με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα πρέπει να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή την τετράδα των αγώνων ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Στην ίδια περίπου κατάσταση βρίσκονται ο ΟΦΗ και πλέον και ο Λεβαδειακός ενώ οι επόμενες τέσσερις αγωνιστικές αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ως έναν βαθμό τις ομάδες που θα δώσουν την τελική μάχη της παραμονής.

Κάθε παιχνίδι, είναι δύσκολο και κάθε ματς πλέον θα είναι ένας …τελικός, οπότε οι παίκτες του ΠΑΣ θα πρέπει να ζήσουν με το άγχος που θα υπάρχει για κάθε αγώνα έως ότου καταφέρουν να φτάσουν στον στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Βέβαια, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και πάνω κάτω όλες οι ομάδες έχουν δύσκολα ματς. Το ζητούμενο όμως, είναι η σειρά των αγώνων ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η κατάσταση που θα βρίσκεται ο αντίπαλός σου.
sport24epirus
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου