Δυναμικό συλλαλητήριο στον Λούρο | Epirus World

Δυναμικό συλλαλητήριο στον Λούρο

Μπλόκο στον κόμβο του Λούρου έστησαν χθες Τετάρτη αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, μετά και το αγωνιστικό κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όλων όσων ψήφισαν τα μνημόνια και στηρίζουν τις πολιτικές που μας οδηγούν στην φτώχεια, στο ξεκλήρισμα και τον αφανισμό αγροτών και κτηνοτρόφων. Νωρίτερα προηγήθηκε συλλαλητήριο με την συμμετοχή εργαζομένων και μαθητών. 

Kεντρικός ομιλητής ήταν ο Σπύρος Κλινάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας. Στο συλλαλητήριο καταδικάστηκε η πρωτοφανής συνδικαλιστική δίωξη σε βάρος των αγωνιζόμενων αγροτών από το Μπλόκο της Νίκαιας, ενώ υπογραμμίστηκε η ανάγκη έμπρακτης αλληλεγγύης στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς από εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα της περιοχής. 

«Οργανώνουμε την πάλη μας και συντονιζόμαστε με τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα. Ζεσταίνουμε τις μηχανές των τρακτέρ για νέους μαζικούς, δυναμικούς και νικηφόρους αγώνες κόντρα στην μοιρολατρία, την ηττοπάθεια, την απογοήτευση και τις απατηλές προεκλογικές υποσχέσεις που χαϊδεύουν τα αυτιά μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κλινάκης.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου