Βοήθεια στην μικρή Γεωργία Κόττα από την Καστροσυκιά Πρέβεζας | Epirus World

Βοήθεια στην μικρή Γεωργία Κόττα από την Καστροσυκιά Πρέβεζας

20 Ιουλίου 2017 η Γεωργία Κόττα έπειτα από τροχαίο ατύχημα στην Εθνική οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας και ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι χρειάστηκε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στο Νοσοκομείο Παίδων ''Αγία Σοφία''. Σήμερα η Γεωργία βρίσκεται στη Λάρισα στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS και ευχή όλων μας είναι να σταθεί ξανά στα πόδια της και να μιλήσει. Οι γονείς του κοριτσιού, που η κύρια ασχολία τους ήταν οι αγροτικές καλλιέργειες, δεν έχουν λείψει λεπτό από κοντά της. 


Η παραμονή της μικρής στο κέντρο αποκατάστασης και όλες οι θεραπείες της απαιτούν τεράστιο κόστος, το οποίο δεν μπορεί να καλύψει ο ΟΓΑ.

Από 29/09/2017 έως 30/09/2019 το συνολικό ποσοστό αναπηρίας της Γεωργίας ανέρχεται στο 100% κατά ιατρική εκτίμηση από το υποκατάστημα ΙΚΑ - ΕΤΑΜ / ΚΕΠΑ Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας Λάρισας.

Η οικογένεια δέχεται οικογενειακή βοήθεια από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης αλλά και από κατοίκους των χωριών όπως Χειμαδιό, Καστροσυκιά, Λυγιά, Βράχο, Καναλάκι και Αηδονιά Πρέβεζας αλλά και από κάποιους ιδιώτες.

Η κατάσταση της μικρής Γεωργίας είναι σταθερή με κάποιες ενδείξεις ελαφρώς προς το καλύτερο.

Όποιος φίλος θέλει να την βοηθήσει μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό μπορεί όσο μεγάλο ή μικρό και αν είναι ή να κοινοποιήσει την ανάρτηση αυτή.

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 0301726090005609091134937
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΤΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΟΦΙΑ

Πέρυσι, των Θεοφανείων στον Αγιασμό των Υδάτων στην Καστροσυκιά Πρέβεζας τον σταυρό είχε πιάσει ο 40χρονος πυροσβέστης Δημήτρης Βαρέλας. Το χρηματικό ποσό από την περιφορά του δίσκου είχε δοθεί στην μικρή Γεωργία Κόττα και την οικογένειά της.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου