Έγκλημα στη Ρόδο: Νέα ανατριχιαστική αποκάλυψη για το μαρτυρικό θάνατο της Ελένης | Epirus World

Έγκλημα στη Ρόδο: Νέα ανατριχιαστική αποκάλυψη για το μαρτυρικό θάνατο της Ελένης

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το μαρτυρικό θάνατο που είχε στη Ρόδο η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Ταπολούδη στα χέρια των δολοφόνων της βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Και ενώ οι δύο κατηγορούμενοι επιμένουν στην τακτική που κρατούν από την πρώτη στιγμής της σύλληψή τους, να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, η ιατροδικαστική έκθεση αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα έζησε η άτυχη φοιτήτρια στο μοιραίο εξοχικό στη Ρόδο.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η Ελένη Τοπαλούδη δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει στα χτυπήματα, σύμφωνα με το STAR.
Συγκεκριμένα, προκύπτει ότι κοπέλα δεν μπορούσε να αντισταθεί, καθώς οι δύο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεργασία που είχαν οι δύο κατηγορούμενοι.
Έτσι, φαίνεται πως καταρρίπτονται τα λεγόμενα του ενός εκ των δύο που έλεγε ότι είχε πάει στο άλλο δωμάτιο την ώρα που φοιτήτρια δέχθηκε τα μοιραία χτυπήματα.
Κούγιας: Προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορους τρόπους
Για πρωτοφανή δολοφονία για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο 19χρονος και ο 21χρονος προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορους τρόπους. 
«Αυτοί αποφάσισαν να την εκτελέσουν, επειδή τους απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία. Προσπάθησαν να την εκτελέσουν με διάφορος τρόπους. Τα αντικειμενικά στοιχεία μέχρι τώρα μας οδηγούν σε μία πραγματικά εγκληματική πράξη πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα».
cnn
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου