Γιάννενα : Μητέρα δώρισε το νεφρό της στην 43χρονη κόρη της | Epirus World

Γιάννενα : Μητέρα δώρισε το νεφρό της στην 43χρονη κόρη της

«Δώρο» ζωής από μία 64χρονη μητέρα στην 43χρονη κόρη της , η οποία έπασχε από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου και για πολλά χρόνια υποβάλλονταν σε υποκατάσταση της νεφρικής της λειτουργίας με αιμοκάθαρση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων την Πέμπτη 24-1-2019 πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση νεφρού από την μητέρα στην κόρη και το αποτέλεσμα της διπλής και σύνθετης αυτής επέμβασης κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικό.

Η μητέρα πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο σήμερα Τρίτη 29-1-2019 και η κόρη νοσηλεύεται σε άριστη κατάσταση με άμεση και πλήρη λειτουργία του νεφρικού μοσχεύματος.


Η Διοίκηση συγχαίρει τα στελέχη της Μονάδος Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου (Χειρουργούς, Νεφρολόγους, Αναισθησιολόγους και Νοσηλευτές), για την εξαιρετική διαχείριση της πολύπλοκης αυτής διαδικασίας και τονίζει πως γενναία απόφαση της Δότριας την τοποθετεί πολύ ψηλά στον ανθρώπινο αξιακό κοινωνικό χάρτη.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου