ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-1: Η πρόκριση στους “8” θα κριθεί στη Νέα Σμύρνη | Epirus World

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-1: Η πρόκριση στους “8” θα κριθεί στη Νέα Σμύρνη

Η αναμέτρηση στους “Ζωσιμάδες” ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο, το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Σε ένα πολύ επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο λόγω του χιονιού που είχε πέσει, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στις 22 Ιανουαρίου, στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.
Πάμε να δούμε τα στοιχεία που μάθαμε από το ματς…

1. ΣΕΝΤΡΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 15.00. Μέχρι την τελευταία στιγμή οι άνθρωποι που εργάζονταν στους Ζωσιμάδες “πάλευαν” με τα χιόνια, προκειμένου να καθαρίσουν το γήπεδο. Εντέλει πάρθηκε η απόφαση να γίνει η σέντρα 15 λεπτά, δηλαδή στις 15.15. Είναι χαρακτηριστικό ότι η βοηθός Χρυσούλα Κουρομπίλια βρισκόταν διαρκώς εντός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης λόγω του χιονιού που είχε πέσει στον χώρο ευθύνης της. Δύσκολος και επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος, εξαιτίας του οποίου τραυματίστηκε ο Νικολιάς του ΠΑΣ.

2. ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΡΙΖΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΤΣΙΛΟΥΛΗ

Ο Πανιώνιος έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 12′, όταν ο Κούρντι βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΠΑΣ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν από πάσα του Γιάκου, ο Κρίζμαν από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Κροάτης, μάλιστα, σκόραρε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε ύστερα από 12 λεπτά. Ο Μπουκουβάλας ανέτρεψε τον Τσιλούλη και ο Ντουρμισάι στο 24′ έγραψε το 1-1.
Ο Τσιλούλης έγινε ο πρώτος παίκτης που κερδίζει πέναλτι σε τρία διαδοχικά παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ τα έξι από τα επτά γκολ του με τη φανέλα του Πανιωνίου στη φετινή σεζόν ο Φιορίν Ντουρμισάι, τα έχει πετύχει εκτός έδρας!

3. Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ… ΜΗΔΕΝ

Όσο περνούσε η ώρα, ο αγωνιστικός χώρος γινόταν όλο και πιο βαρύς και πιο επικίνδυνος. Αρκετοί παίκτες έπεφταν στο έδαφος με τραυματισμό, με αποτέλεσμα να σπάει ο ρυθμός. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε καμία ευκαιρία. Ενώ ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή, ούτε αυτός μπορούσε να φτάσει σε τελική άξια αναφοράς.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς (64′ λ. τρ. Νάουμετς), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης (77′ Ξύδας), Μπουκουβάλας, Κρίζμαν, Αθανασιάδης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανόιλοβιτς, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λουίς Γκουστάβο, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σιντί Αλί, Οικονομίδης (78′ Μακρύλλος), Τσιλούλης (88′ Μίκο), Ντουρμισάι.
Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), Παναγιώτη Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)
4ος: Φώτιος Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)
Τα γκολ του αγώνα:
ΠΗΓΗ - sport24epirus.gr

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου