Αυξημένη η κίνηση.. Κοσμοπλημμύρα στην παραλίμνιο! | Epirus World

Αυξημένη η κίνηση.. Κοσμοπλημμύρα στην παραλίμνιο!

Σε κάθε γωνιά της πόλης, ειδικά όμως στο Κάστρο, το ιστορικό κέντρο, την παραλίμνιο και το νησάκι αποτυπώνεται η αυξημένη τουριστική κίνηση στην πόλη των Ιωαννίνων. Η πληρότητα άγγιξε σχεδόν το απόλυτο όπως συνέβη εξάλλου στο Μέτσοβο και το Ζαγόρι ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση στην Κόνιτσα και στα Τζουμέρκα. Η πόλη των Ιωαννίνων κι αυτή την φορά είχε την τιμητική της, καθώς άνθρωποι με τις οικογένειές τους, από κάθε γωνιά της χώρας την επέλεξαν για τις ημέρες των εορτών. Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο.. Χαρακτηριστικές οι εικόνες από την παραλίμνιο όπου πολλοί έκαναν την βόλτα τους, απολάμβαναν τον καφέ και το φαγητό τους.

Ανάλογες οι εικόνες στο Κάστρο και το ιστορικό κέντρο ενώ συνεχή ήταν τα δρομολόγια από και προς το νησάκι.

Η κίνηση αναμένεται να διατηρηθεί αυξημένη και τις επόμενες ημέρες ενώ υψηλές καταγράφονται οι πληρότητες για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Αναμνηστικά από την πόλη, τυριά και γλυκά έχουν την τιμητική τους, καθώς οι περισσότεροι από τους επισκέπτες θέλουν να πάρουν κάτι μαζί τους!
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου