Δολοφονία Τοπαλούδη: Το περίεργο μήνυμα στην φίλη της πριν τον θάνατο της | Epirus World

Δολοφονία Τοπαλούδη: Το περίεργο μήνυμα στην φίλη της πριν τον θάνατο της

Σημαντικά ευρήματα προέκυψαν από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο.

Όπως προκύπτει, υπήρχε συνομιλία από τις 22:11 και για μιάμιση περίπου ώρα μέχρι τις 23:36. Αυτό που εξετάζουν οι αρχές είναι ένα μήνυμα που ελήφθη από την φίλη της Ελένης Τοπαλούδη στις 01:07.

«Μιλήσαμε τελευταία φορά στις 27/11 στις 22:11 για περίπου μιάμιση ώρα τηλεφωνικά» λέει στην κατάθεσή της η φίλη, η οποία τονίζει ότι η Ελένη ήταν ήρεμη και δεν της φαινόταν ότι την προβλημάτιζε κάτι.

Ωστόσο, αυτό που εγείρει ερωτήματα, είναι το μήνυμα στις 01:07. «Πάρε με σε μία ώρα τηλέφωνο» έγραψε η άτυχη φοιτήτρια στη φίλη της.

Οι νέες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, σχετικά με τις συνομιλίες που είχε η Ελένη Τοπαλούδη λίγες ώρες πριν τον θάνατό της.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής στις 22:15 μίλησε με την κολλητή της φίλη στο τηλέφωνο για 1,5 ώρα. Έπειτα περίπου στις 1:15 τα μεσάνυχτα έστειλε μήνυμα στην φίλη της λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Σε μία ώρα πάρε με τηλέφωνο».

«Με την Ελένη μιλήσαμε τελευταία φορά στις 27 Νοεμβρίου για περίπου μιάμιση ώρα. Μου είπε ότι συναντήθηκε με έναν φίλο μας και ότι είναι κουρασμένη και θα πήγαινε να κοιμηθεί. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι κινδύνευε από κάτι. Λίγο αργότερα μου έστειλε μήνυμα στο messenger και μου έλεγε «σε μια ώρα πάρε με τηλ»», είπε συγκεκριμένα η φίλη της 21χρονης Ελένης.

Σημειώνεται πως την ώρα εκείνη που η Ελένη στέλνει το μήνυμα είναι με τους κατηγορούμενος για τη δολοφονία της και τώρα ερευνάται αν ήθελε να απεμπλακεί ή αν ήθελε να της μεταφέρει όσα είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο σπίτι του 21χρονου.

Δείτε το βίντεο
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου