Η Sky Express συνδέει την Αθήνα με τα Γιάννινα… Εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές! | Epirus World

Η Sky Express συνδέει την Αθήνα με τα Γιάννινα… Εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές!

Η Sky Express, η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία, εντάσσει στο πρόγραμμά της το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στις πτήσεις εσωτερικού. Η Sky, παρότι δεν το ανακοίνωσε ακόμη επίσημα, έχει βάλει στο χειμερινό της πρόγραμμα, αρχής γενομένης από την 1ηΝοεμβρίου, τα Γιάννινα και ήδη κλείνει αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλότερες κι απ’ αυτές του ΚΤΕΛ!!! Οι πτήσεις θα γίνονται καθημερινά και η τιμή των εισιτηρίων, όπως πωλούνται σήμερα ανέρχονται στα 44.94 από την Αθήνα προς τα Γιάννινα και στα 23.30 από τα Γιάννινα προς την Αθήνα!

Με αυτή την κίνηση της νέας αεροπορικής εταιρίας αλλάζει πλήρως το τοπίο όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα και το ταξίδι Γιάννινα- Αθήνα που θεωρούνταν ένα από τα ακριβότερα, γίνεται πολύ προσιτό..





Η Sky που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει στην διάρκεια του τρέχοντος έτους τις πτήσεις της κατά 70% εκτιμώντας ότι θα διακινήσει πάνω από ένα εκατομμύριο επιβάτες.

Σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού και πετάει σε 32 αεροδρόμια της χώρας. Από την 1η Νοεμβρίου εντάσσει νέους προορισμούς στο πρόγραμμά της μεταξύ των οποίων και τα Γιάννινα.

Ο στόλος της Sky Express ανανεώνεται και συμπεριλαμβάνει αεροσκάφη τύπου ATR42-500 & ATR72 -500.

Tα ATR42-500 & ATR72-500 είναι 48 και 70 θέσεων αντίστοιχα. Στα Γιάννινα είναι γνώριμα καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν και θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου