Εταιρεία στην Ιαπωνία ζητάει συγγνώμη επειδή υπάλληλος έκανε διάλειμμα 3 λεπτών για φαγητό | Epirus World

Εταιρεία στην Ιαπωνία ζητάει συγγνώμη επειδή υπάλληλος έκανε διάλειμμα 3 λεπτών για φαγητό

Μια εταιρεία στην Ιαπωνία απολογήθηκε μέσω τηλεόρασης στους πελάτες της και παρακράτησε το μισθό ενός υπαλλήλου της, ο οποίος «πιάστηκε στα πράσα» να κάνει διάλειμμα για το μεσημεριανό φαγητό διάρκειας 3 λεπτών! 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η DailyMail, ένας 64χρονος εργαζόμενος στην εταιρεία ύδρευσης Kobe City Waterworks Bureau στα προάστια της Οσάκα, έλειψε περίπου 78 λεπτά σε διάστημα επτά μηνών για μεσημεριανό break.

Τα αφεντικά του έκριναν ότι κατασπατάλησε το χρόνο εργασίας που πλήρωνε η εταιρεία με το διανύει απόσταση τριών λεπτών μέχρι ένα διπλανό κατάστημα για να αγοράσει φαγητό. 

Ο υπάλληλος «πιάστηκε στα πράσα», όταν ένας προϊστάμενός του τον είδε από το παράθυρο να διασχίζει το δρόμο για να αγοράσει από το απέναντι κατάστημα κάτι να φάει.

Η εταιρεία απολογήθηκε δημόσια, μέσω τηλεόρασης, με τους διευθυντές να υποκλίνονται στην οθόνη ζητώντας συγγνώμη για το «σκάνδαλο»!
«Είναι εξαιρετικά λυπηρό ένα τέτοιο σκάνδαλο και θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη», ανέφερε ένας υπάλληλος της εταιρείας στην τηλεόραση.
Σημείωση madata.gr. Τι να πουν και οι αργόμισθοι στη χώρα μας που μέχρι να σου βάλουν μια σφραγίδα σου έχουν φυτρώσει γένια!

reader
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου