ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΡΑΠΤΗΣ : Ένας καταξιωμένος επαγγελματίας στο πλευρό του Γιάννη Μπούρη για ένα «Νέο Επιμελητήριο» Πρέβεζας | Epirus World

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΡΑΠΤΗΣ : Ένας καταξιωμένος επαγγελματίας στο πλευρό του Γιάννη Μπούρη για ένα «Νέο Επιμελητήριο» Πρέβεζας

Με σημαντική εμπειρία στο τομέα των υπηρεσιών και συγκεκριμένα στο κλάδο της εστίασης ο Παντελής Ράπτης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Χρυσή Άμμος στην Παραλία Λυγιάς,  είναι άλλος ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς επαγγελματιών του Νομού Πρέβεζας, που θέτει τον εαυτό του στην κρίση των επαγγελματιών της περιοχής μας, διεκδικώντας την ψήφο τους για το τμήμα υπηρεσιών, στις εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακό 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Άξιος εκπρόσωπος της υγιούς επιχειρηματικότητας, έχει καταφέρει σε περίοδο κρίσης να διατηρεί μία αξιόλογη επιχείρηση, ενώ επιθυμεί και εκείνος να προσφέρει στην συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Γιάννη Μπούρη, για να γυρίσει σελίδα το Επιμελητήριο Πρέβεζας.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου