Τέσσερις σύμβουλοι… τρεις απόψεις! | Epirus World

Τέσσερις σύμβουλοι… τρεις απόψεις!

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν μία από τις δύο που προκάλεσαν την συζήτηση για την Λεωφόρο Νιάρχου. Το εντυπωσιακό όμως με την «Ήπειρο Ανατροπής» ήταν ότι δεν εμφανίστηκε με ενιαία στάση..

Τέσσερις σύμβουλοι τοποθετήθηκαν, τρεις διαφορετικές απόψεις κατέθεσαν!

Η πρώτη ήταν από τον Κώστα Μπασούκα, ο οποίος ναι μεν υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να σταματήσει η διαδικασία για την υλοποίηση του έργου, αλλά πρότεινε να γίνει σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων για να λυθούν παρεξηγήσεις ή να δοθούν εξηγήσεις...

Η δεύτερη ήταν αυτή που διατυπώθηκε από τον Ηλία Γκεσούλη και τον Βασίλη Τσίκαρη. Έπρεπε να συζητούμε γιατί δεν γίνεται το έργο, είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκεσούλης ενώ ο Βασίλης Τσίκαρης υποστήριξε ότι όσοι αντιδρούν σήμερα αλλού στοχεύουν και υπογράμμισε την ανάγκη η Νιάρχου να υπηρετήσει τον ρόλο της..

Και το.. καρέ συμπληρώθηκε με τον Σπύρο Πάικα, ο οποίος χαρακτήρισε το έργο ως μικρή Εγνατία, υποστηρίζοντας ακριβώς το αντίθετο από τους υπόλοιπους συναδέλφους του..

Πλουραλισμός!
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου