Ν. Γκόλας: Αποδεκτή η κριτική αλλά δεν συμφωνούμε… | Epirus World

Ν. Γκόλας: Αποδεκτή η κριτική αλλά δεν συμφωνούμε…

Απαντήσεις για τον στολισμό της πλατείας και την εικαστική παρέμβαση που έγινε από την Σχολή Καλών Τεχνών, έδωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Γκόλας.

Ο κ. Γκόλας, σε δηλώσεις που έκανε, υπερασπίστηκε τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής, καθώς αυτές βοηθούν στην επικοινωνία και την προβολή της πόλης και τόνισε ότι τα Γιάννινα είναι μία από τις πιο ωραία στολισμένες πόλεις της Ελλάδας.

Απευθυνόμενος σε όλους αυτούς που ασκούν κριτική, σημείωσε ότι αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως είναι καταδικαστέα τα χυδαία σχόλια ενώ η Δημοτική Αρχή δεν συμφωνεί με τα αρνητικές απόψεις που διατυπώνονται.

Ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν υπομονή ώστε να δουν το τελικό αποτέλεσμα στην κεντρική πλατεία, καθώς ο στολισμός ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή.

«Με αυτή την εικαστική παρέμβαση είδαμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος.. Τα Γιάννινα είναι μία από τις πιο ωραία στολισμένες πόλεις της χώρας, αν όχι η ωραιότερη.. Έχουμε καταφέρει να έχουμε πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής όχι μόνο στις αργίες των εορτών αλλά όλα τα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου... Χρειάζεται επικοινωνία, ίσως και προκλητική, δεν λέμε ότι αυτός ήταν ο στόχος μας, αλλά θα πρέπει όλοι να περιμένουν την ολοκλήρωση του στολισμού και μετά να κρίνουν», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Γκόλας.

Συμπλήρωσε δε ότι η κατασκευή της πλατείας, η οποία αποτελεί την ταράτσα ενός κτιρίου, δεν αντέχει ψηλές κατασκευές κι αυτός είναι ο βασικός λόγος όπου ο Δήμος επιλέγει τις εικαστικές παρεμβάσεις.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου