Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων | Epirus World

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων

Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία,σε κεντρική αίθουσα της πόλης των Ιωαννίνων, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων. 

Την εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Αστυνομίας Ηπείρου Υποστράτηγος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ Ιωάννης και ο διευθυντής του Δημοσίου Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων κ. ΑΛΕΞΙΟΥ Μιχαήλ. 

H συμμετοχή ήταν μεγάλη, εξίσου και η κεφάτη ατμόσφαιρα με την ικανοποίηση των παιδιών φανερά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, ενώ η χαρά έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν στην αίθουσα εμφανίστηκαν η πριγκίπισσα με τα ξωτικά, και ο χαρισματικός Άγιος Βασίλης ο οποίος με την συνδρομή των βοηθών του μοίρασε δώρα και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους. 

Η Ένωσή μας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς την διεύθυνση και το προσωπικό του LT Lido Teatriz για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε καθώς και την εταιρία ΕΛΚΑ για την σημαντική τους συνεισφορά, τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του Δημοσίου Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων για τις υπέροχες γευστικές επιλογές και προτάσεις τους, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου