Γυρίσματα ντοκιμαντέρ για τον Ant1 στην Αρχαία Νικόπολη | Epirus World

Γυρίσματα ντοκιμαντέρ για τον Ant1 στην Αρχαία Νικόπολη

Στην έγκριση του αιτήματος της γνωστής εταιρείας παραγωγής «Αnts Productions Hub ΑΕ» , μέλους του Ομίλου Ant1, για χορήγηση άδειας  κινηματογράφησης στον Αρχαιολογικό Χώρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης, ενέκρινε ομόφωνα το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 14 Νοεμβρίου 2017.

Σύμφωνα και με την σχετική απόφαση που υπέγραψε η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν  το μήνα Νοέμβριο, στο πλαίσιο παραγωγής επεισοδίων σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Εθνικά Αποτυπώματα» ,ενώ παράλληλα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, καθώς και στο Επιγραφικό και Νομισματικό Μουσείο.

Η «Αnts Productions Hub ΑΕ» έχει στο ενεργητικό της μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές , οι οποίες προβάλλονται στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1. Μερικές από αυτές είναι η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με το Γιώργο Παπαδάκη, το ριαλιτι επιβίωσης «Nomads» και άλλες γνωστές τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές.

 mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου