Το ΕΣΠΑ επιδοτεί την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων | Epirus World

Το ΕΣΠΑ επιδοτεί την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων

Πενήντα εκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εξασφαλίζει το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ "Επιχειρούμε Έξω" που εξήγγειλε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η δράση απευθύνεται σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες εξαγωγικές μεταποιητικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και έχει στόχο την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας των παραγόμενων προϊόντων τους, τη σύναψη νέων συνεργασιών και την αύξηση των πωλήσεών τους στις διεθνείς αγορές, μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες.

Οι επιλέξιμες δαπάνες αφορούν το κόστος συμμετοχής και εγγραφής στον κατάλογο της έκθεσης, τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων της επιχείρησης, το κόστος αποστολής και επιστροφής των εκθεμάτων, το ενοίκιο περιπτέρου μαζί με το κόστος κατασκευής και διαμόρφωσής του, καθώς και τις αμοιβές εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών απαραίτητων για τη διαχείριση του.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου