ΠΡΟΣΟΧΗ-Μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα είναι ανοιχτή σήμερα η ΔΟΥ Ιωαννίνων | Epirus World

ΠΡΟΣΟΧΗ-Μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα είναι ανοιχτή σήμερα η ΔΟΥ Ιωαννίνων

Θα παραμείνουν κλειστά τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Κόνιτσας, Δελβινακίου και Μετσόβου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων στην ΔΟΥ Ιωαννίνων, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των µελών του, στις 3/11/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.30.Για την διευκόλυνση των εργασιών της συνέλευσης και της προσέλευσης των συναδέλφων, η συναλλαγή με το κοινό την ημέρα της συνέλευσης
στη Δ.Ο.Υ Ιωαννίνων, στην Περιφερειακή Δ/νση Δημόσιας Περιουσίας πείρου, στο Σ.Δ.Ο.Ε Ηπείρου, στην Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. Ιωαννίνων και στο Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων Ηπείρου θα λήξει στις 12.00 π.µ. Επίσης τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Κόνιτσας, Δελβινακίου και Μετσόβου δεν θα λειτουργήσουν την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.Ζητάμε την κατανόηση και παρακαλούμε τους φορολογούμενους να φροντίσουν, ειδικά για την Παρασκευή 3/11/2017, να πραγμα τοποιήσουν τις συναλλαγές τους µε τις ανωτέρω υπηρεσίες, έγκαιρα και πάντως πριν από τις 12.00 π.µ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου