Στηρίξτε τον Παναθηναϊκό και γεμίστε τη Λεωφόρο | Epirus World

Στηρίξτε τον Παναθηναϊκό και γεμίστε τη Λεωφόρο

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Γιάννης Καλιτζάκης έχει αποδεχθεί την πρόταση να βοηθήσει ενώ μέσα στην ημέρα –πιθανότατα- θα γίνει και η τελική συζήτηση με τον Δημήτρη ΣαραβάκοΝα στηρίξουν την ομάδα και να γεμίσουν το γήπεδο της Λεωφόρου σε κάθε παιχνίδι που θα δώσει στη Λεωφόρο.

Αυτό είναι ένα από τα μηνύματα που θα στείλουν οι παλιοί αστέρες του Παναθηναϊκού που θα συμμετέχουν στην επιτροπή σωτηρίας της ομάδας, πάνω στην οποία δουλεύει ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Γιάννης Καλιτζάκης έχει αποδεχθεί την πρόταση να βοηθήσει ενώ μέσα στην ημέρα –πιθανότατα- θα γίνει και η τελική συζήτηση με τον Δημήτρη Σαραβάκο. Φυσικά και η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια του τριφυλλιού στη Λεωφόρο αναμένεται να δίνει μια σημαντική οικονομική βοήθεια. Όπως και αυτή μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που περισσότερα από 100.000 ευρώ μπήκαν στα ταμεία.
madata.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου