Γιάννενα: Οι αμαζόνες έκλεψαν τις εντυπώσεις στην έκθεση της Αστυνομίας! | Epirus World

Γιάννενα: Οι αμαζόνες έκλεψαν τις εντυπώσεις στην έκθεση της Αστυνομίας!

Τα παιδιά ζωγράφισαν και η Ελληνική Αστυνομία εκθέτει τα έργα τους.. Ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψαν δύο αμαζόνες! Μέλη του Ιππικού Ομίλου Ιωαννίνων, που με τα άλογα τους υποδέχθηκαν το κοινό στην είσοδο του Σουφαρί Σεράι, όπου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης!

Ένα κτίριο που είναι συνυφασμένο με τα άλογα, καθότι στα χρόνια του Αλή Πασά χρησιμοποιήθηκε για τη στέγασή τους και συνάμα τα άλογα είναι συνυφασμένα με την Ελληνική Αστυνομία, από τους καιρούς της έφιππης χωροφυλακής... Αυτούς τους παράγοντες είχε υπόψιν της η Μάρθα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια των Γενικών Αρχείων, στην οποία ανήκει και η ιδέα για την παρουσία των δύο έφιππων γυναικών!



Η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Εγκαινιάστηκε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, του Αρχηγού της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβάλα, του Γενικού Διευθυντή της Συμμαχίας για την Ελλάδα Γιώργου Καλούδη, της τοπικής ηγεσίας, δεκάδων αξιωματικών και αστυνομικών και σύσσωμων των τοπικών αρχών.

Βασικός στόχος της είναι να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερα παιδιά να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Παιδιά και γονείς μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση στα Ιωάννινα, να δουν δεκάδες από τις παιδικές δημιουργίες και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, που θα βρίσκονται στο χώρο για να εκπαιδεύσουν τους μικρούς επισκέπτες σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. Για τον σκοπό αυτό, θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά.

Επίσης υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορούν τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση να ζωγραφίσουν και αυτά το δικό τους έργο.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, καθημερινά από τις εννέα το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις δέκα το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα.

epiruspost.gr











Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου