Γυναικεία υπόθεση ο δήμος Θεσσαλονίκης | Epirus World

Γυναικεία υπόθεση ο δήμος Θεσσαλονίκης

Έντονα φαίνεται να συζητιέται το σενάριο να είναι γυναίκα ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεδομένου και ότι η κυριαρχία του Γ. Μπουτάρη βαδίζει προς το τέλος της.
Από τη Νέα Δημοκρατία, τα ονόματα που ακούγονται, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, είναι αυτός της Έλενας Ράπτη και αυτό της Μαρίας Σπυράκη. Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη ξεκίνησε τη θητεία της στα δημόσια πράγματα ως δημοτικός σύμβουλος καθώς είχε εκλεγεί το 1998 με τον συνδυασμό του Β. Παπαγεωργόπουλου.
Από την άλλη, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της να είναι υποψήφια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και κάποιοι λένε ότι μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή δημαρχιακή υποψηφιότητα.
Από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ακούγονται τα ονόματα της Κατερίνας Νοτοπούλου, που είναι επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη και εκείνο της Ρίας Καλφακάκου, που είναι επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο.
Τέλος υπάρχει και η Εύα Καϊλή που αν δεν μπει εκ νέου στη λίστα για την Ευρωβουλή θα έβλεπε θετικά μία μεταγραφή της στην Αυτοδιοίκηση.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου