Τα πρώτα καλά νέα φτάνουν και μιλάνε για περιορισμό των μετώπων της φωτιάς, με κάποιες αναζωπυρώσεις. (ΦΩΤΟ - BINTEO) | Epirus World

Τα πρώτα καλά νέα φτάνουν και μιλάνε για περιορισμό των μετώπων της φωτιάς, με κάποιες αναζωπυρώσεις. (ΦΩΤΟ - BINTEO)





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 
Τα πρώτα καλά νέα φτάνουν τούτη την ώρα και μιλάνε για περιορισμό των μετώπων της φωτιάς, που έχει ξεσπάσει από σήμερα το μεσημέρι στη ΒΙΠΕ της Πρέβεζας, στη Σκαμνούλα, και απειλεί τον οικισμό, περνώντας μέσα από καλλιέργειες και θερμοκήπια, ωστόσο υπάρχουν κάποιες αναζωπυρώσεις.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 5 μποφόρ. Οι κάτοικοι της περιοχής επιχειρούν με όσα μέσα διαθέτουν, προκειμένου να σώσουν τις περιουσίες τους.
Στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 15 πυροσβεστικά οχήματα με 30 άνδρες, εθελοντές,ένα χωματουργικό μηχάνημα,υδροφόρα οχήματα του Δήμου Πρέβεζας, ενώ προκειμένου να συνδράμουν τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς γίνονται και ρίψεις νερού με 2 αεροσκάφη Πετζετέλ(PZL).
Στην περιοχή παρόν είναι και ο διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Σκούπρας.







 



















Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου