Επιγραφή «Μην γκρινιάζετε» κόλλησε ο Πάπας στην πόρτα του γραφείου του | Epirus World

Επιγραφή «Μην γκρινιάζετε» κόλλησε ο Πάπας στην πόρτα του γραφείου του

Αν είχε κανείς την παραμικρή αμφιβολία για το πώς νιώθει ο Πάπας Φραγκίσκος για τους ανθρώπους που συνέχεια παραπονούνται, το δείχνει μόνος του με την πινακίδα που τοποθέτησε στην πόρτα της κατοικίας του, στο Βατικανό, και η οποία αναγράφει: «Μην γκρινιάζετε».
Γραμμένο στα ιταλικά, το μήνυμα αναφέρει πως «οι παραβάτες πάσχουν από το σύνδρομο του να νιώθουν διαρκώς θύματα και από τον συνεπαγόμενο περιορισμό της αίσθησης του χιούμορ και της ικανότητας να λύνουν προβλήματα».
Φωτογραφία με την πινακίδα αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του Βατικανού και η ύπαρξή της επιβεβαιώθηκε από συντάκτη του Reuters που έχει δεσμούς με τον Πάπα.
«Η τιμωρία διπλασιάζεται αν η παράβαση γίνει παρουσία παιδιών. Για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, επικεντρωθείτε στις δυνατότητές σας και όχι στους περιορισμούς σας» προστίθεται και η επιγραφή καταλήγει: «Σταματήστε να παραπονιέστε και κάντε βήματα για να βελτιώσετε τη ζωή σας».


Η επιγραφή δόθηκε στον Πάπα από τον Ιταλό ψυχολόγο και συγγραφέα βιβλίων αυτοβοήθειας Salvo Noe και ο Ποντίφικας του είπε πως θα τη βάλει στο γραφείο του για αστείο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου