Πρωταθλητής Παίδων ο Αστέρας Ιωαννίνων | Epirus World

Πρωταθλητής Παίδων ο Αστέρας Ιωαννίνων

Ο Αστέρας Ιωαννίνων αναδείχτηκε χθες για πρώτη φορά πρωταθλητής παίδων, καθώς κέρδισε στον τελικό τον Α.Ο. Γιάννινα με 4-1. Οι νικητές ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κέρδισαν δίκαια. 

Τα γκολ
Στο 23’ μετά από σέντρα ο νεοεισελθών Ναούμης έκανε την κεφαλιά απέκρουσε την μπάλα ο Καραμάνης αυτή ξαναβρήκε στον Ναούμη και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 45' ο Ντούκας με σουτ έκανε το 2-0. Στο 49' Ο Τζιάλλας με κοντινό σουτ έκανε το 3-0. Στο 53' ο Α.Ο. Γιάννινα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκέκα το εκτέλεσε ο Πάνος και μείωσε σε 3-1. Στο 61' ανατροπή του Ντούκα από τον Μήτση, πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
Διαιτησία: Μπούμπας (Χαρίσης-Πάνος Σ.).
ΑΟ Γιάννινα (Μιχαηλίδης): Καραμάνης, Ζήκος Ι., Ζήκος Κ., Μήτσης, Ντίνος, Τσέλιος, Σκουτελιάς, Γκουγιάννος, Τουρμούσογλου, Πάνος, Γκρέστας. Αγωνίστηκαν και οι Σταγκογιάννης, Χαλιάσος, Χαβέλας, Παππάς.
Αστέρας Ιωαννίνων (Τάτσης): Λαδιάς, Λύτρας, Μόσχος, Ντούκοας, Τζάλλας, Αγγάς, Ζιώγας. Τασιούλας, Σαούγκος, Ντόντορος, Γκέκας. Αγωνίστηκαν και οι Ναούμης, Μοτσενίγος, Ζώτος, Μπίμπα, Ζώης, Ζώνιος, Παπουτσή

Τρίτος ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος κατέκτησε την τρίτη θέση στους Παίδες επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.Ο ΠΑΣ αν και ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που εκμεταλλεύτηκε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε.
Το μοναδικό γκολ που έκρινε και το νικητή πέτυχε στο 43’ ο Γκρέστας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τάφα και λάθος του τερματοφύλακα Γούση. Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 49’ με τον Ζώνιο και αρκετές ευκαιρίες με τους Καραμάνη, Καφενζή και Ζιάβρο.
Διαιτησία: Πάνος (Μπούμπας-Χαρίσης)
ΠΑΣ Γιάννινα (Στούκας): Γούσης, Ζούμπας, Περβανάς, Νταιλιάνι, Ζιάβρος, Καραμάνης, Παπαστράτος, Μπούμπας, Καφενζής, Ζώνιος, Βαλεράς. Αγωνίστηκαν και οι Ζώνιος Ε., Παππάς, Μπαλαούρας, Λαμπρίδης, Κούης, Ντερμάρης, Σταύρου.
Ατρόμητος (Νάκας): Δάσκαλος, Τερροβίτης, Λεοντάρης, Τάφα, Κύρκος, Γκρέστας, Βεζάλης, Μπιστιόλης, Καπέρδας, Σακκάς, Παπούλιας. Αγωνίστηκαν Τσέλα, Ζωγράφος, Δημητρίου.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου