Καταγγελίες Βορειοηπειρωτών σε παρατηρητές του ΟΑΣΕ για παρατυπίες σε εκλογικά κέντρα | Epirus World

Καταγγελίες Βορειοηπειρωτών σε παρατηρητές του ΟΑΣΕ για παρατυπίες σε εκλογικά κέντρα

Στους παρατηρητές του ΟΑΣΕ καθώς και στους παρατηρητές της Αμερικάνικης Πρεσβείας στα Τίρανα οι οποίοι εποπτεύουν τη σημερινή εκλογική διαδικασία στην Αλβανία, κατέφυγαν οι Βορειοηπειρώτες προκειμένου να καταγγέλουν περιστατικά χειραγώγησης μερίδας του εκλογικού σώματος σε εκλογικά κέντρα της Βορείου Ηπείρου. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στελέχη της δημοτικής αρχής Χιμάρας αλλά και στελέχη της τοπικής οργάνωσης του σοσιαλιστικού κόμματος πίεζαν πολίτες έξω απ’ τα εκλογικά κέντρα της παραλιακής πόλης και ασκώντας προπαγάνδα ζητούσαν να ψηφιστεί το κόμμα του Έντι Ράμα. Πιέσεις σε πολίτες έξω από εκλογικά κέντρα καταγγέλθηκαν και στο Κηπαρό (κοντά στη Χιμάρα) από άλλα στελέχη του σοσιαλιστικού κόμματος.

Οι 2.500.000 ψηφοφόροι προσέρχονται από το πρωί στις κάλπες για να εκλέξουν το νέο κοινοβούλιο της χώρας. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 8 (ώρα Ελλάδος) απόψε, ωστόσο, εικόνα ως προς το αποτέλεσμα δεν αναμένεται να έχει διαμορφωθεί πριν τα μεσάνυχτα ή και αύριο Δευτέρα. [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου