ΠΡΕΒΕΖΑ-Τα ονόματα των Χρήστου Πάκου και Διονύση Βουκελάτου δόθηκαν στο γήπεδο τένις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ-Τα ονόματα των Χρήστου Πάκου και Διονύση Βουκελάτου δόθηκαν στο γήπεδο τένις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Mέσα σε κλίμα συγκίνησης για τους ίδιους τους αθλητές , τις οικογένειές τους αλλά και όσους παραβρέθηκαν στην λιτή τελετή ονοματοδοσίας του γηπέδου τένις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου σε γήπεδο Χρήστος Πάκος και Διονύση Βουκελάτος που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης τιμώντας την προσφορά και τις επιδόσεις των δύο παγκόσμιων πρωταθλητών Special Olympics. 

Τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας με τα ονόματα των αθλητών έκανε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου για θέματα αθλητισμού Μάκη Ντίτσο και τον επικεφαλής της ΑΣΥΠ, Τάκη Παππά. «Στην αρχαία εποχή γκρεμούσαν τείχη για να υποδεχθούν τους νικητές των αγώνων. 

Τώρα δε χρειάζεται ούτε τείχη να γκρεμίσουμε, ούτε κτίρια να φτιάξουμε. Αρκεί να γκρεμίσουμε τα τείχη που έχουν υψωθεί στις καρδιές μας, από τη μοναξιά, την αδιαφορία και τα προβλήματα της καθημερινότητας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαΐλης . Συγχαρητήρια στους προπονητές κ.κ. Μαντούση και Λογοθέτη και στους δύο αθλητές έδωσε ο κ. Παππάς. Συγκινημένες οι μητέρες των δύο αθλητών και φυσικά ο Χρήστος Πάκος και ο Διονύσης Βουκελάτος, οι οποίοι κατάφεραν υπερνικώντας πολλά προβλήματα να κατακτήσουν τους στόχους τους.
Πηγή: epirusgate
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου