Κι όμως… Ακριβότερο το εισιτήριο για Αθήνα απ΄ ότι για Κοπεγχάγη!!! | Epirus World

Κι όμως… Ακριβότερο το εισιτήριο για Αθήνα απ΄ ότι για Κοπεγχάγη!!!

Τα Γιάννινα μετά βαΐων και κλάδων υποδέχθηκαν την πρώτη πτήση από την Δανία... Πέρασε στην αεροπορική ιστορία της μικρής μας πόλης.. Τώρα λοιπόν που η μάχη κερδήθηκε –από την Apollo καθώς αυτή πληρώνει το κόστος των καυσίμων- δίνεται η ευκαιρία για μία ψύχραιμη σύγκριση...

Η μοναδική πτήση που φτάνει καθημερινά στα Γιάννινα είναι αυτή από την Αθήνα. Και είναι μία πτήση με ένα πανάκριβο εισιτήριο. Το κόστος αυτού βέβαια, ουδέποτε απασχόλησε τις τοπικές αρχές..

Οι πτήσεις μέχρι πρότινος είναι γεμάτες. Κυρίως από ανθρώπους που έπρεπε να ταξιδέψουν γρήγορα για λόγους επαγγελματικούς. Για οποιονδήποτε άλλο το κόστος καθίσταται απαγορευτικό!



Το εντυπωσιακό είναι ότι όσοι έφτασαν την Δευτέρα από την Αθήνα και επέστρεψαν μετά από λίγες ώρες, πλήρωσαν ακριβότερα από τους Σκανδιναβούς τουρίστες που ήρθαν και θα γυρίσουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης!

Συγκεκριμένα...

Εάν κάποιος πέταξε με την πτήση της Aegean, το βράδυ της Δευτέρας, από την Αθήνα προς τα Γιάννινα και επέστρεψε την Τρίτη πάλι με την Aegean πλήρωσε 317.48 ευρώ!



Οι Σκανδιναβοί που ήρθαν από την Κοπεγχάγη καταβάλουν μαζί με την επιστροφή τους το ποσό των 2.298 κορώνων Δανίας, που αντιστοιχεί σε 308.90 ευρώ!! Πλήρωσαν δηλαδή λιγότερα από κάποιον που ταξιδεύει από την Αθήνα και ας έκαναν δυο χιλιάδες μίλια παραπάνω!



Πέραν όλων των άλλων προβλημάτων, των γνωστών προβλημάτων του αεροδρομίου, υπάρχει μία ακόμη σοβαρή παθογένεια... Αποτέλεσμα του μονοπωλίου; Πάντως και τις ημέρες αυτές όπου η ζήτηση εισιτηρίων είναι μειωμένη οι τιμές παραμένουν στα ύψη! [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου