ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Έξι (6)Βραβεία για τα «Κτήματα Ευδοξία» από την Πλατανούσσα!!! | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Έξι (6)Βραβεία για τα «Κτήματα Ευδοξία» από την Πλατανούσσα!!!

Στο διαγωνισμό ποιότητας, που έγινε στην Αθήνα 27-28 Μαΐου, με κριτές από όλο τον κόσμο και τυφλή γευσιγνωσία, τα Κτήματα Ευδοξία απέσπασαν συνολικά 4 βραβεία στην κατηγορία των αποσταγμάτων και 2 βραβεία στους οίνους!!!! 

Συγκεκριμένα, το παλαιωμένο τσίπουρο Raging River, πήρε αργυρό βραβείο ποιότητας, βραβείο συνολικής εικόνας και βραβείο top 20 προϊόντα και πιθανόν είναι το μόνο προϊόν στην κατηγορία του που μέσα σε 7 μήνες έχει αποσπάσει 4 βραβεία (πριν λίγο καιρό πήρε χρυσό βραβείο συσκευασίας)!!! 

Επίσης το απλό Τσίπουρο απέσπασε χάλκινο βραβείο ποιότητας, γεγονός που το τοποθετεί ανάμεσα στα κορυφαία προϊόντα της Ελληνικής αγοράς. Στο κρασί η «Ηλιαχτίδα» πήρε χρυσό βραβείο ποιότητας και βραβείο top 20 προϊόντα!!! 

Τα Κτήματα Ευδοξία είναι μια οικογενειακή καθετοποιημένη μονάδα που έχει έδρα την Πλατανούσσα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και είναι προσηλωμένη στην ποιότητα των προϊόντων της. 

Το μεράκι, η εργατικότητα και η αποφασιστικότητα, το ήθος και η φροντίδα κυριαρχούν και αποτυπώνονται με  άριστο τρόπο στα προϊόντα. Καθαρή υπόθεση και καμάρι του Τζουμέρκου. [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου