Άσκηση με σενάριο "διαρροή πετρελαίου σε ελλιμενισμένο πλοίο και ρύπανση θαλάσσιου περιβάλλοντος" στον Λιμένα Πρέβεζας | Epirus World

Άσκηση με σενάριο "διαρροή πετρελαίου σε ελλιμενισμένο πλοίο και ρύπανση θαλάσσιου περιβάλλοντος" στον Λιμένα Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε χθες στις 2:00 το μεσημέρι στο Λιμένα από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας άσκηση με σενάριο "διαρροή πετρελαίου σε ελλιμενισμένο πλοίο και ρύπανση θαλάσσιου περιβάλλοντος" στο πλαίσιο εκπαίδευσης για την εφαρμογή υφιστάμενων σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.
 



Σύμφωνα με το σενάριο, σε ελλιμενισμένο πλοίο εντοπίστηκε διαρροή πετρελαίου, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Πρέβεζας και με συντονισμένες ενέργειες των εργαζομένων του Σωματείου Ξηράς του Εμπορικού Λιμένα Πρέβεζας, του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Η ΛΑΣΚΑΡΑ» και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας έγινε ανάπτυξη των πλωτών μέσων αντιρύπανσης έτσι ώστε να περιοριστεί και να γίνει η περισυλλογή της θαλάσσιας ρύπανσης.






Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εργαζόμενοι του Εμπορικού Λιμένα Πρέβεζας,τα μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Η ΛΑΣΚΑΡΑ» και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας  εθελοντικά συμμετέχουν για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Φωτογραφίες - Ειρήνη Σολδάτου
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου