Η Πρέβεζα υποδέχθηκε τη Φλόγα της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού | Epirus World

Η Πρέβεζα υποδέχθηκε τη Φλόγα της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού

Την φλόγα της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Ηπείρου υποδέχθηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής η πόλη της Πρέβεζας.

Μαθητές γυμνασίων της πόλης μας έτρεξαν κρατώντας στα χέρια τους την δάδα της Μαθητιάδας και άναψαν τον βωμό που είχε τοποθετηθεί στην Πλατεία Ανδρούτσου .

Την 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Ηπείρου διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, για πρώτη φορά φέτος, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


 
Επόμενος σταθμός της φλόγας είναι η Θεσπρωτία ενώ η Μαθητιάδα θα ξεκινήσει ,την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 .
Το επόμενο τριήμερο θα ακολουθήσουν ποικίλες εκδηλώσεις, στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις Λιμνοπούλας Ιωαννίνων και στο Στάδιο «Ζωσιμάδες» Ιωαννίνων.

Πρωταρχικός σκοπός της Μαθητιάδας είναι η διάδοση του εκπαιδευτικού μηνύματος «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης», σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Περιφέρειας Ηπείρου.
[mypreveza]











Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου