ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Το Tranzistor Kids Club, φιλοξενεί σήμερα το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Το Tranzistor Kids Club, φιλοξενεί σήμερα το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο

Το Tranzistor Kids Club φιλοξενεί το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο στις 19/04, για μια μόνο ημέρα.

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο προβάλλει ψηφιακές παραστάσεις ημισφαιρικής οθόνης πλήρους θόλου (360ο), σε ένα θόλο διαμέτρου 6 μέτρων με επιφάνεια οθόνης 57 m2. Οι εικόνες προβάλλονται σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του θόλου ώστε να περιβάλλουν πλήρως το κοινό, δημιουργώντας ένα απίστευτα εντυπωσιακό περιβάλλον που συναρπάζει. Δείχνοντας τις συναρπαστικές ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του διαστήματος συμβάλλει στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, ανοίγει τους ορίζοντες των θεατών, εμπνέει και εκπαιδεύει για όσα μας περιβάλλουν για την ίδια τη Γη και τη θέση μας στο σύμπαν.


Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο θα στηθεί στην αυλή του Tranzistor Kids Club, του νέου πολυχώρου παιχνιδίου και διασκέδασης στο κέντρο των Ιωαννίνων (Γκραμπάλας 6/ 26510 79922, facebook << https://www.facebook.com/tranzistorkidsclub/>> ) , την Τετάρτη 19 Απριλίου για προβολές από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ με το ακόλουθο πρόγραμμα προβολών.

τις περιγραφές και τα trailer των ταινιών θόλου μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://planetariumotg.gr/productions.html
Γενική είσοδος € 4,00
Ειδικά για την Τετάρτη 19/04, στο Tranzistor Kids Club στην αίθουσα Love, Create & Inspire, θα πραγματοποιούνται δωρεάν εκδηλώσεις για τα παιδιά.

Παράλληλα με τις προβολές, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, θα γίνεται και παρατήρηση με τηλεσκόπιο του Ήλιου μέσω ειδικού ηλιακού φίλτρου κατά τη διάρκεια της ημέρας και του πλανήτη Δία το βράδυ.
Επίσης στις 18:00 θα γίνει και παρουσίαση-ομιλία με θέμα “Το Ηλιακό Σύστημα”
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου