Ιωάννινα: Βλάβη στο αντλιοστάσιο, βούρκος τα απόβλητα… | Epirus World

Ιωάννινα: Βλάβη στο αντλιοστάσιο, βούρκος τα απόβλητα…

Έντονο και σοβαρό παραμένει το πρόβλημα στην Βιομηχανική Περιοχή, καθώς τα απόβλητα οδηγούνται σε αρδευτικό αύλακα και μέσω αυτού στον Καλαμά. Η περιοχή είναι βούρκος λυμάτων με τις διαμαρτυρίες τόσο κατοίκων των χωριών όσο και επιχειρήσεων να είναι έντονες..

Το θέμα τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων όπου ο δήμαρχος έκανε γνωστό ότι το πρόβλημα ανέκυψε μετά από βλάβη στο αντλιοστάσιο.

Το συγκεκριμένο αντλιοστάσιο δεν ανήκει στη ΔΕΥΑΙ, η οποία ωστόσο επιχειρεί να το διορθώσει. Σύμφωνα με τον κ. Μπέγκα τα λύματα απομακρύνονται με βυτιοφόρα, κάτι πάντως που μέχρι και την Τετάρτη δεν είχε διαπιστώσει κανένας στην περιοχή όπου έχει εντοπιστεί το πρόβλημα.

Αντίθετα οι πρόεδροι του Ροδοτοπίου και του Μεγάλου Γαρδικίου κατήγγειλαν ότι είχαν τοποθετηθεί αντλίες και τα λύματα οδηγούνταν σε αρδευτικό αύλακα.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι η βλάβη δεν είναι καινούρια, αλλά μετρά ήδη αρκετούς μήνες... [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου