Ενέδρα θανάτου σε γιο γιατρού στο Παλαιό Φάληρο | Epirus World

Ενέδρα θανάτου σε γιο γιατρού στο Παλαιό Φάληρο

Ενέδρα θανάτου όπως όλα δείχνουν είχε στήσει άγνωστος σε έναν νεαρό 26χρονο στην περιοχή του Π. Φαλήρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα κατευθυνόταν μαζί με έναν φίλο του προς το σπίτι του πεζός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένας αλλοδαπός που επέβαινε σε μηχανή,  πυροβόλησε, στις 22.40 της Τρίτης τον νεαρό άνδρα τη στιγμή που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών

Ο άτυχος άνδρας, που δέχθηκε τέσσερις σφαίρες, στην κοιλιά και στον θώρακα, διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος είπε, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ότι γνωρίζει τον δράστη, ο οποίος είναι αλλοδαπός.

Ένα ακόμη σημείο που έχει τη σημασία του, είναι πως ο φίλος του 26χρονου, που ήταν μαζί του κατά την διάρκεια της επίθεσης, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι γιος ενός γιατρού και όλα δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για προσωπικές διαφορές.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σοκαρισμένος ο πατέρας του θύματος. Τι είπε για την δολοφονική επίθεση

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πατέρα του 26χρονου που έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης στο Παλαιό Φάληρο αργά το βράδυ της Τρίτης. Ο κ. Φώτης μίλησε στο newsit.gr για τα πρώτα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 26χρονος γιος του στο στήθος και στο στομάχι και καταγγέλλει ότι ο γιος του αναγνώρισε το δράστη της επίθεσης.

"Είχε έρθει η ασφάλεια και η αστυνομία και στην αρχή δίσταζε. Τελικά είπε το όνομα. Λέει ότι είναι Αλβανός και πρέπει να είναι αυτός, δεν θυμάμαι το όνομα", λέει σοκαρισμένος ο κ. Φώτης και κάνει λόγο για έναν ένοπλο σε μηχανή με full face, κράνος και κουκούλα.

Όπως περιγράφει, ο γιος του, Πέτρος, ήταν με έναν φίλο του για καφέ και συζητούσαν στη γωνία της οδού Αχαιών και Ναυσικάς, ενώ όπως έμαθε δεν προηγήθηκε κάποιος καβγάς.

"Εκεί εμφανίστηκε η μηχανή. Τον γιο μου τον βρήκα στα 70 μέτρα πυροβολημένο", προσθέτει ο πατέρας του 26χρονου και αποκαλύπτει από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 26χρονος, πως ο γιος του διέφυγε μάλλον τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τέλος επισημαίνει πως ο φίλος του γιου του, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του την ώρα της επίθεσης, έχει δει όλες τις λεπτομέρειες και τις καταγγέλλει αυτή την ώρα στην ασφάλεια επαναλαμβάνοντας πως ο δράστης είναι γνωστός του γιου του.

Ακούστε την συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα του θύματος στο newsit.gr
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου