Επιτέλους δόθηκε οριστική λύση... Το Γιαννιώτικο Σαλόνι επιστρέφει στην πόλη! | Epirus World

Επιτέλους δόθηκε οριστική λύση... Το Γιαννιώτικο Σαλόνι επιστρέφει στην πόλη!

Επιτέλους... Το Γιαννιώτικο Σαλόνι επιστρέφει στην πόλη και τους πολίτες... Η διαμάχη του Δήμου με το ελληνικό δημόσιο, το οποίο το είχε δηλώσει στο Κτηματολόγιο θεωρώντας ότι αποτελεί περιουσία του, λαμβάνει τέλος.

Και το τέλος δίνεται με άρθρο που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή.

Όπως αναφέρεται "το Ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει αναγνωρίζει στο Δήμο Ιωαννιτών το δικαίωμα πλήρους κυριότητας, νομής και κατοχής επί δυο γεωτεμαχίων που απαρτίζουν το Γιαννιώτικο Σαλόνι".

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων προχώρησαν σε μία πανηγυρική ανακοίνωση....

"Η περιπέτεια πολλών ετών λαμβάνει τέλος και για τον Δήμο βέβαια αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίηση του χώρου. Συνάμα κρίσιμο ζήτημα είναι η επαναλειτουργία του κτιριακού συγκροτήματος το οποίο έχει υποστεί σχεδόν ολοσχερή καταστροφή.

Ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία επιτέλους βρίσκει τη λύση του, αποδεικνύοντας ότι όταν οι ενέργειες είναι συντονισμένες και υπάρχει η ανάλογη πολιτική βούληση, έχουμε έμπρακτα αποτελέσματα.

Είμαστε σίγουροι, ότι ο μοναδικός αυτός χώρος αναψυχής και περιβαλλοντικού κάλλους θα λειτουργήσει προς όφελος των κατοίκων του λεκανοπεδίου , αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής", αναφέρουν χαρακτηριστικά. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου