Η νέα, 4 εβδομάδων άμεση μέθοδος εκμάθησης ξένων γλωσσών του Oscar Larsson | Epirus World

Η νέα, 4 εβδομάδων άμεση μέθοδος εκμάθησης ξένων γλωσσών του Oscar Larsson

Ο 55χρονος Oscar Larsson, ο οποίος μιλά άπταιστα 28 γλώσσες, παρουσίασε στους Έλληνες την καινοτόμο, 4-εβδομάδων μέθοδο της εκμάθησης γλωσσών. Όποιος την έχει δοκιμάσει γρήγορα άρχισε να επικοινωνεί στην ξένη γλώσσα . Η μέθοδος του Σουηδού βάζει τους ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών στην έκπληξη.
Ήδη 86 000 Ελλήνων εγκατέλειψε τους βαρετούς, αναποτελεσματικές μεθόδους και άρχισε να μαθαίνει ξένες γλώσσες με την μέθοδο του Oscar Larsson. Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι, ποιο σχολείο έχεις τελειώσει και τις γλωσσικές σου δεξιότητες - θα ξεκινήσεις να μιλάς στην ξένη γλώσσα σε τέσσερις εβδομάδες σαν να ήταν η μητρική σου γλώσσα . Και αυτή είναι μόνο η αρχή, διότι με τον τρόπο του Oscar Larsson μπορείς να μάθεις ακόμη και 3, 4, 5 γλώσσες.
Πρόκληση: η συντακτική συνάδελφός μας, δοκίμασε την μέθοδο του Oscar Larssona για να μάθει τα ισπανικά από το μηδέν
Η συνάδελφός μας από την σύνταξη - Αναστασία Μητροπάνου - η επικεφαλής του τμήματος ομορφιάς, ήταν αρκετά διστακτική, αποφάσισε να δοκιμάσει τη μέθοδο του Oscara Larssona. Εδώ είναι η άποψη της: "Εσκάσα στα γέλια:.. Πώς μια 48χρονη γυναίκα μπορεί σε 4 εβδομάδες να ομιλεί ελεύθερα στα ισπανικά. Χωρίς φροντιστήριο, και μόλις με 15 λεπτά εκμάθησης την ημέρα;"
Στην αρχή ζορίστηκα λίγο. Συνδύαζα λάθος λέξεις και φράσεις, είχα διαφορετική προφορά. Δυσκολεύτηκα επίσης στην σύνταξη των φράσεων. Ωστόσο, από μάθημα σε μάθημα τα πήγαινα όλο και καλύτερα! Μετά από 3 μέρες, καταλαβαίνω τις απλές προτάσεις στα ισπανικά. Μετά από 8 μέρες, άρχισα να μιλάω. Μετά από 15 μέρες, μπορώ εύκολα να παραγγείλω ένα κέικ στον καφέ, ενώ κάνοντας ψώνια μπορώ να ρωτήσω: ¿puedo Pagar con tarjeta;
Μπροστά μου ακόμα δύο εβδομάδες μάθησης, αλλά ήδη σήμερα μπορώ να συστήσω το Ling Fluent. Εάν αυτή η μέθοδος βοήθησε κάποιον όπως εγώ, που για χρόνια προσπάθησα να μάθω ισπανικά, είμαι σίγουρη ότι θα λειτουργήσει σε όλους! "
Τι είναι, αυτή η 4 εβδομάδων ρητή μέθοδος της εκμάθησης γλωσσών;
Η φόρμουλα του Oscar Larsson είναι διαφορετική από τις κλασικές μεθόδους της εκμάθησης. Χρησιμοποιείτε με χαρά και πρωτοφανή ενθουσιασμό για εκμάθηση. Δεν υπάρχει χώρος για μονοτονία, ούτε κούραση. Ο Oscar Larsson επί 18 χρόνια δημιουργούσε την μοναδική φόρμουλα σε μια πολύπλευρη ηλεκτρονική μάθηση, στην οποία πρόσθεσε όλη την γνώση του σχετικά με τις γλώσσες, και τα πάντα, που του επέτρεψαν να κυριαρχήσει 28 γλώσσες εντός της σπιτικής του άνεσης - συμπεριλαμβανομένης της κινεζικής και της ισλανδικής γλώσσας. Η μέθοδος που δημιούργησε, σπάει το εμπόδιο της γλώσσας και επιτρέπει γρήγορη επικοινωνία σε μια ξένη γλώσσα, ώστε την ονόμασε ως Ling Fluent.
Γιατί το Ling Fluent δίνει τόσο θεαματικά αποτελέσματα;
  • 1.Επιταχύνει τη διαδικασία απομνημόνευσης, χρησιμοποιώντας διάφορες αισθήσεις ταυτόχρονα.
  • 2.Δημιουργεί στον εγκέφαλο γλωσσικά πρότυπα, έτσι ώστε στην ομιλία δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι τι να πεις - ομιλείς αυτόματα.
  • 3.Η μέθοδος, η οποία βασίζεται στο Ling Fluent, μοιάζει με εγκατάσταση της γλώσσας στον εγκέφαλο, αλλά δεν έχει να κάνει με τις πολύωρη απομνημόνευση των λέξεων.
  • οι λέξεις αποθηκευμένες για πάντα
  • οι γνωστές λέξεις, αλλά όχι αποθηκευμένες
Κάνε σύγκριση με ποιον τρόπο ο εγκέφαλος κωδικοποιεί τις λέξεις, ανάλογα με τη μέθοδο μάθησης:
  1. ένας τρόπος που δημιουργεί ένα δίκτυο συλλόγων και προσαρμόζει τη συχνότητα των επαναλήψεων
  2. οι κλασικές μέθοδοι
  3. ακατάλληλες επαναλήψεις
Για ποιον είναι η μέθοδος του Oscar Larsson;
Δεν έχει σημασία αν είσαι αρχάριος ή ήδη μιλάς πολύ καλά σε μια ξένη γλώσσα - με αυτή τη μέθοδο, θα μάθεις τη νέα ξένη γλώσσα και 5 φορές πιο γρήγορα. Αν ξεκινάς τώρα, τότε μετά από 4 εβδομάδες χωρίς πρόβλημα θα μιλήσεις μια ξένη γλώσσα. Αν κάποτε είχες μάθει την γλώσσα, τότε θα ανανεώσεις την προφορά σου και θα αρχίσεις α μαθαίνεις 250 νέες λέξεις την ημέρα. Και αν ήδη γνωρίζεις άριστα μια ξένη γλώσσα, τότε με το Ling Fluent εύκολα να μάθεις την 3η, 4η ή ακόμα και 5η γλώσσα με τον πιο γρήγορο τρόπο.
Κάνε κλικ εδώ, για να παραγγείλεις Ling Fluent και ξεκινά να μιλάς σε μια ξένη γλώσσα σε 4 εβδομάδες >>

Ειδική προσφορά μέχρι Την Παρασκευή 7.04.2017
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου