Τα Κέντρα Υγείας του Καναλακίου και της Πάργας επισκέφθηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας | Epirus World

Τα Κέντρα Υγείας του Καναλακίου και της Πάργας επισκέφθηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας μαζί με πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής επισκέφτηκαν τα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας με στόχο να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι των εργαζομένων για τις συνθήκες εργασίας σε αυτές τις δομές καθώς και για την ποιότητα των υπηρεσιών Υγείας που παρέχουν.
 Μέσα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαν οι αντιπρόσωποι των σωματείων με τους εργαζόμενους καταδείχτηκαν τα οξυμένα προβλήματα των δομών αυτών καθώς και οι αιτίες που τα γεννάνε.
 Ως μείζονα αιτία του προβλήματος αναδείχτηκε η αναδιάρθρωση που επιχειρεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με οδηγίες της ΕΕ, στον Υγειονομικό χάρτη της χώρας όχι με κριτήριο την κάλυψη πραγματικών σύγχρονων αναγκών, αλλά με όρους επιχειρηματικού κέρδους.
 Αυτή τη λογική και κατ’ επέκταση αυτή τη πολιτική κάλεσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων να αντιπαλέψουμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι ,οι συνταξιούχοι διεκδικώντας μια άλλη Υγεία που δε θα βασίζεται στο επιχειρηματικό κέρδος αλλά στις πραγματικές σύγχρονές ανάγκες.
 Σε αυτό το πνεύμα καλέσαμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις 28-03 στην Πρέβεζα, στην κινητοποίηση για μια άλλη Υγεία που διοργανώνει ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας μαζί με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία.




 Τέλος οι αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων συμμετείχαν στην συγκέντρωση στο Μεσοπόταμο ενάντια στην υποβάθμιση των Κ.Υ Πάργας και Καναλακίoυ.

Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου