Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο θάνατος 47χρονου στις τουαλέτες νοσοκομείου | Epirus World

Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο θάνατος 47χρονου στις τουαλέτες νοσοκομείου

Συγκλονίζει το Παννελλήνιο ο άδικος χαμός του 47χρονου Ερμόλαου Παπαστεφανή, ο οποίος πέθανε μέσα σε τουαλέτα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης…

Χωρίς να έχουμε καμία διάθεση να υποκαταστήσουμε τους επιστήμονες, αλλά και αναγνωρίζοντας ότι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης υπάρχουν αξιόλογοι γιατροί, αλλά και εργαζόμενοι που υπερβάλουν τους εαυτούς τους για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες τους, θα πρέπει να επισημάνουμε κάποια κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία, για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο 47χρονος Ερμόλαος Παπαστεφανής.

Το σημαντικότερο όλων ήταν το γεγονός ότι από τις αιματολογικές εξετάσεις που έκανε ο άτυχος 47χρονος, φάνηκε ξεκάθαρα ότι αντιμετώπιζε σοβαρότατο καρδιολογικό πρόβλημα και έπρεπε να εισαχθεί άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του Lesvosnews.gr, οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις που του έγιναν καθώς και οι πόνοι που είχε στο στέρνο και στην πλάτη, παρέπεμπαν σε εξέλιξη ενός εμφράγματος.

Πράγματι οι εξετάσεις έδειξαν ότι οι τιμές της  Τροπονίνης – είναι  μία πρωτεΐνη που βρίσκεται στον μυοκαρδιακό ιστό και δείχνει κατά πόσο είναι πιθανό ασθενής με ύποπτα συμπτώματα να έχει υποστεί έμφραγμα – με τιμή ασφαλείας τις 14 μονάδες, είχε φτάσει μέχρι το πρωί τις 104.

Όπως επισημαίνουν έμπειροι γιατροί, προφανώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος, αφού όταν η Τροπονίνη φτάσει σε αυτές τις ενδείξεις, πολύ δύσκολα ο ασθενής θα αποφύγει το μοιραίο.

Το γεγονός αυτό και από μόνο του, μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι ο Ερμόλαος Παπαστεφανής έπρεπε άμεσα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όχι σε απλό θάλαμο αποθεραπείας.

Άσχετα με το αν τον επισκέφθηκαν γιατροί – οι οικείοι του καταγγέλουν εγκληματική αδιαφορία κάποιων γιατρών – ο Ερμόλαος Παπαστεφανής θα μπορούσε σήμερα να ζει, αν δεν είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Στις 16:00 σήμερα το απόγευμα, ο Ερμόλαος Παπαστεφανής θα κάνει το τελευταίο του ταξίδι προς τον Παράδεισο,  από την Εκκλησία της Παναγίας στη Χρυσομαλλούσα…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και ο Θεός να δώσει κουράγιο στους συγγενείς και φίλους του, για το ανείπωτο πόνο που έχουν… [lesvosnews]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου