Πρέβεζα: Οι δαπάνες του Δήμου για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Πρέβεζα | Epirus World

Πρέβεζα: Οι δαπάνες του Δήμου για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Πρέβεζα

Με απόφαση που πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας εγκρίθηκαν οι δαπάνες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Πρέβεζα.

Αυτές αφορούν στην συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας στις καρναβαλικές παρελάσεις τόσο των Γυναικών όσο και του Καρναβαλικού Κομιτάτου, την αποκριάτικη εκδήλωση του ΚΑΠΗ, το παιδικό πάρτι στην Λαϊκή Αγορά και τις εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα.
Σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας η οποία έγινε αποδεκτή:
Για τις δύο παρελάσεις των Γυναικών και του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας εκγρίθηκε το ποσό των 4.700 ευρώ.
Αυτό περιλαμβάνει, μέρος της ηχητικής κάλυψης των παρελάσεων (θα συμμετάσχει οικονομικά και η Π.Ε. Πρέβεζας), τα ξύλινα πατάρια κατά μήκος της Λ. Ειρήνης και της παραλιακής, ποσό 4.000 ευρώ. Για εκτυπώσεις αφισών και μπάνερ 200 ευρώ. Για καραμέλες 300 ευρώ και για σερπαντίνες 200 ευρώ.
Για την εκδήλωση του ΚΑΠΗ 500 ευρώ για μπουφέ και εδέσματα.
Για την αποκριάτικη εκδήλωση των παιδιών 400 ευρώ. 150 ευρώ για καραμέλες και γλυκίσματα και 250 ευρώ για σερπαντίνες και είδη για κατασκευές.
Τέλος για τα Κούλουμα και τις εκδηλώσεις σε Παντοκράτορα, Σαϊτάν Παζάρ, Νεοχώρι, Μύτικα, Νικόπολη, Κανάλι, Λούρο και Ωρωπό διατίθενται 3.900 ευρώ.
Αναλυτικά, 700 ευρώ για λαγάνες, 1.700 ευρώ για νηστίσιμα (χαλβάς, τουρσί, ταραμοσαλάτες κ.λπ.), 300 ευρώ για ελιές, 250 ευρώ για είδη σερβιρίσματος, 550 ευρώ για κρασί, 400 ευρώ για υλικά κατασκευών. [pamepreveza]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου