Κικίλιας: Ο λαϊκισμός και το ψέμα έφεραν αδιέξοδα | Epirus World

Κικίλιας: Ο λαϊκισμός και το ψέμα έφεραν αδιέξοδα

Κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ άσκησε από τα Γιάννινα ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας. Ο κ. Κικίλιας ήταν προσκεκλημένος της τοπικής ΝΟΔΕ με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και κατά την παραμονή του στην πόλη συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη καθώς και με τον Μητροπολίτη Μάξιμο ενώ μετείχε και σε σύσκεψη κομματικών στελεχών.

Στη διάρκεια δηλώσεων που έκανε εξέφρασε την ανησυχία του τόσο για τις εξελίξεις στην οικονομία και την πορεία της διαπραγμάτευσης όσο και για τα εθνικά θέματα.

Ο κ. Κικίλιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως «πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες μας , ότι πρέπει να ισχύουν οι κανόνες καλής γειτονίας, πρέπει όλοι να σέβονται στην περιοχή, τις διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες». Ωστόσο, επισήμανε: «Προφανώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδεχτούμε άλλες τρίτες επιλογές, ή κουβέντες, ή ερμηνείες, που πέφτουν πάνω στο τραπέζι για εσωτερική κατανάλωση, όμως με πολύ μεγάλη σοβαρότητα παρακολουθούμε την κατάσταση και είμαστε εδώ, όπως ορίζει το σύνταγμά μας, για το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να ελέγχει να προτείνει και να στηρίζει αυτό που πρέπει».

Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., είπε πως υπάρχει αφενός κατανόηση στα προβλήματα των αγροτών και αφετέρου διαφωνία με την μορφή των κινητοποιήσεων που δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία.

Παράλληλα άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την στάση του στο αγροτικό ζήτημα από την θέση της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Εκεί που υπάρχει δικαιοσύνη και λογική, πάντα βρίσκεται λύση. Εκεί, που επικράτησε ο λαϊκισμός και το ψέμα, δημιουργούνται αδιέξοδα.[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου